Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Ευχάριστη έκπληξη...!!!!


Φίλοι Συνάδελφοι Μελισσοκόμοι,
Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα από την ANEL που μου γνωστοποιούσε ότι δημιούργησε για μας, μια καινούργια υπηρεσία και πρωτοποριακή θα μπορούσα να ισχυριστώ.
Σύμφωνα με το e-mail της, έχει επιλέξει 18 κυψέλες δείκτες, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και αντλεί στοιχεία τόσο μετεωρολογικά όσο και την αυξομείωση του βάρους των δεικτών.
Τα πρωτογενή στοιχεία έχουν ροή σε καθημερινή βάση και επεξεργασία από το server του συστήματος. Έτσι κάποιος που παρακολουθεί το συγκεκριμένο site θα μπορεί να ξέρει που γίνεται μελιτοσυλλογή, πότε άρχισε και ποια πιθανή διάρκεια θα έχει, σε σχέση με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.
Έριξα μια γρήγορη ματιά και ενθουσιάστηκα. Διαπίστωσα ότι έχει και κάποιο αρχειακό υλικό 2-3 μηνών. Νομίζω ότι ήταν κάτι που χρειαζόταν και μας έλλειπε. Πιστεύω με τον εμπλουτισμό του, σε δεδομένα 2-3 χρόνων θα γίνει ένα δυναμικό εργαλείο, στα χέρια του κάθε επαγγελματία μελισσοκόμου.
Θα μηδενισθούν άσκοπες μετακινήσεις και η είσοδος στη κάθε νομή θα γίνεται στο κατάλληλο χρόνο.

Ενθουσιασμένος από το ανεπάντεχο και ευχάριστο νέο, μέσα στη γενική καταχνιά του τοπίου, αποφάσισα ότι άμεσα έπρεπε να σας ενημερώσω.

1 σχόλιο: